Нови Екшън Фигурки от Серията СТАР УОРС

ВейдърБобаПромо


75534 ЛЕГО СТАР УОРС – Дарт Вейдър

Управлявайте с пластмасов юмрук с тази подвижна фигура за построяване на Дарт Вейдър. Впечатляващата фигура включва детайлна броня и гръдна декорация, туника и наметало от плат и лайтсейбър, който може да се маха. Лидери на Империята ще се радват да размахват ръката му в битка с помщта на колелто на гърба и да вдигат шлема на Лорд Вейдър за да разкрият белязаното лице на падналия Джедай, Анакин Скайуокър.

75533 ЛЕГО СТАР УОРС – Боба Фет
Донесете наградата с тази подвижна ЛЕГО® фигура за построяване на Боба Фет. Декорацията на белязаната от битка броня, наметалото от плат и шлемът със сваляща се антена/устройто за прицел придават истинско чувство за автентичност на известния герой от света на Междузвездни войни. Боба Фет е въоръжен и с взривна пушка, която изстрелва с пружинен механизъм и реактивната раница които са перфектните аксесоари за издирване на бегълци.

Публикувано в Новини С етикет: , , , , , ,

Вход към магазина

Kamen Binev
Kamen Binev
11:38 28 Jun 16
The best Lego shop in Bulgaria. More then 900 different sets in stock.
Milen Stoychev
Milen Stoychev
20:24 24 Oct 16
Хора които си харесват работата и разбират от Лего. Дават добри съвети и центе на стоките са добри ( в сравнение с други места - все па ке Лего - цените са си високи) Има доста голям избор, дори по редкте коплекти за роботика и обучение
Daniel Slavev
Daniel Slavev
18:20 19 Dec 16
Магазин Лего от фенове за фенове
Genadi Dragomanov
Genadi Dragomanov
05:36 04 Dec 16
Добро магазинче за феновете на Лего
Cvetan Stoilov
Cvetan Stoilov
12:09 09 Jul 16
Имат много интересни неща, заслужава си!
See All Reviews