Клубни карти

Тук ще намерите условията за получаване и използване на клубните карти на БО ХОБИ, както и текущите промоции, които те дават.

Кой има право на БО ХОБИ клубна карта за отстъпки

БО ХОБИ клубна карта за отстъпки има право да получи веднага всеки клиент, направил поръчка от нашия магазин.

Права, които дава клубната карта на БО ХОБИ

Клубната карта има уникален код, който позволява нейният притежател да се идентифицира при покупка на място в магазина, както и при поръчка през интернет или по телефон.
Клубната карта ви дава възможност да получавате отстъпки от цените в нашия магазин при натрупване на поръчки на обща стойност над 200 лв. през последните 13 месеца.
Стойността на отстъпките, които клубната карта дава е различна в различни периоди от време и се обявява на интернет страницата на магазина. Използването на отстъпки с клубната ви карта не ви лишава от право на други промоции, като подаръци, талони за еднократни отстъпки и др.

Текущи промоции

  • Клиентите с клубни карти, които имат натрупани поръчки за последните 13 месеца в размер на над 200 лв. ползват специални клубни цени за всички стандартни ЛЕГО модели и моделите от ЛЕГО ОБРАЗОВАНИЕ и всички други стоки в магазина, без посочените по-долу. Отстъпката варира в общия случай между 5% и 10% в зависимост от модела и цените в ЕС.
  • За да видите цените, валидни за вас, моля, регистрирайте се на фирмения сайт и влезте във вашия профил.
  • Магазин БО Хоби си запазва правото да ограничи размера на отстъпките за продукти в промоция.
  • Отстъпките не важат за ЛЕГО части, мини фигурки, аксесоари и цена на доставка.
  • Стойността на отстъпките, които клубната карта дава е различна в различни периоди от време и се обявява на интернет страницата на магазина.