Доставка, плащане и рекламации

Уважаеми клиенти,

Метод на доставка

Закупената стока можете да получите директно от магазина на BOHOBBY.com в Младост-1, гр. София.
В случай, че желаете поръчката да бъде доставена на посочен от вас адрес (валидно само за България) в рамките на два работни дни, цената на доставката е 5,00 лв. за поръчки на стойност до 50 лева и 2,00 за поръчки на стойност над 50 лева.
В случай, че желаете поръчката да бъде доставена до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС (валидно само за България) в рамките на два работни дни, цената на доставката е 3,00 лв. за поръчки на стойност до 50 лева и безплатна за поръчки на стойност над 50 лева.

Специално за гр.София предлагаме доставка в рамките на деня.
За доставка в страна от Европейския съюз, извън България цената на доставката е 19,56 лв. (10,00 евро) за доставка на части и 58,67 лв. (30,00 евро) за доставка на модели.
За поръчки извън територията на Европейския съюз, моля, свържете се с нас на нашите телефони или изпратете е-мейл.
Важно уточнение: Нашите клиенти изискващи доставка извън България трябва да знаят, че е много вероятно кутиите с моделите да бъдат отворeни за проверка от българските пощенски служители или митнически власти.

В резултат на сътрудничеството между БО ХОБИ и ЕКОНТ ЕКСПРЕС вашите поръчки на стойност до 50 лева вече пътуват само за 3,00 лева цена на куриерската доставка.
Ако решите самостоятелно да се възползвате от възможностите на Виртуален офис Еконт, без да се обвързвате с покупка, ще получите отстъпка в размер на 3% от цената на куриерската услуга, при подготовката на товарителницата през Вашия електронен кабинет в e-econt от този линк.
Метод на плащане

Плащане при доставка – при този метод цената се заплаща при получаването на стоката (в магазина на BOHOBBY.com или на куриера).

Плащане чрез ePay.bg – бърз и удобен начин на плащане за българските клиенти, удобен, ако искате да направите подарък. В този случай плащате вие, а можете да посочите адрес на доставка, различен от вашия.

Банков превод – можете да преведете сумата на поръчката с банков превод, използвайте следните данни:
Платете на – име на получателя: БО ХОБИ ООД
IBAN на получателя: BG10CECB979010A3364300
BIC на банката на получателя: CECBBGSF
При банка – име на банката на получателя: ЦКБ АД
Този метод на плащане е удобен, ако искате да направите подарък. В този случай плащате вие, а можете да посочите адрес на доставка, различен от вашия. Вашата поръчка ще бъде изпратена след получаване на банковия превод.

VISA/MasterCard – бърз, лесен и сигурен начин на плащане, особено, ако искате вие да платите, а ние да доставим поръчката ви на друг адрес, както и ако искате да доставим поръчката ви извън България. Плащането с VISA/MasterCard се извършва в евро по официалният курс към българския лев (1 евро = 1.95583 лв.).
Оператор на тези плащания е БОРИКА АД, сертифициран оператор на плащания с кредитни карти. Никаква част от вашите лични данни, свързани с вашите кредитни карти не се съхранява на сървърите на БО ХОБИ ООД, както и служителите на БО ХОБИ ООД нямат достъп до тях. Можете да прочетете повече за БОРИКА като оператор на картови системи тук

Рекламации

Всички обявени цени са в български лева за 1 бр. с включен ДДС или еквивалента им в Евро, освен ако не е обявено друго.
Клиентите имат право на рекламация на закупените от нас стоки, съгласно изискванията на българското законодателство.